ESF ( Europees Sociaal Fonds) "Creating the future since 1939"

Hout is door de geschiedenis heen steeds een trouwe bondgenoot geweest in alle bouw projecten van de mens. Zijn veelzijdigheid heeft ons de meest fascinerende bouwwerken opgeleverd, monumenten die zijn ontstaan uit de droom en toekomstvisie van de bouwheer en de verwerker. Ook vandaag is hout niet weg te denken bij de creatie van dromen, van klassieke stijl tot hypermodern vind je steeds hout dat een warme toets geeft aan het geheel. Als bedrijf dat als kernactiviteit het verhandelen van deze edele grondstof heeft zijn we dan ook allemaal een beetje dromers, vol passie, steeds opnieuw meewerkend aan de creatie en uitbouw van de dromen van onze klanten.

Net die passie is wat ons drijft om dagelijks al dat moois te verzorgen in onze magazijnen, het brute hout te bewerken, de juiste adviezen te geven aan onze klanten en uiteindelijk vol trots een prachtproduct af te leveren. Omniplex zelf is een duurzaam woud, onze medewerkers zijn één voor één unieke bomen, elk met hun specifieke eigenschappen en bloei, maar vanbinnen allemaal met een hart van hout. Als directie is het een eer om dit woud dagelijks in al zijn facetten te kunnen ontdekken. Net daarom heeft Omniplex duurzaamheid tot een van zijn kernwoorden genomen, als partner van zowel FSC en PEFC werken we dagelijks aan een duurzaam bosbeheer, en ook als groep is duurzaam ondernemen een missie die we met veel trots uitdragen.

Om ons woud verder de nodige zuurstof te geven om te groeien hebben we een duidelijke structuur nodig zodat elk onderdeel efficiënt meewerkt in ons complex eco-systeem. Via het analyseren van onze processen en flow komen we geleidelijk tot een nieuwe organisatie waarbij eigen verantwoordelijkheid, communicatie en samenwerken de kernwoorden worden. Om ons woud efficiënt te beheren ontvangt Omniplex financiële steun vanuit EFS (Europees Sociaal Fonds).

Samen met onze medewerkers creëren we een duurzame toekomst voor onze planeet, onze kinderen en onze onderneming en dit sinds 1939.